Psykisk Førstehjælp

Share

psykiskfoerstehjaelp_logo_hjerne_petroliumWith a license to ….

Skal du lære at yde Psykisk Førstehjælp?
Jeg er certificeret instruktør i Psykisk Førstehjælp hos Psykiatrifonden, og har licens til at afholde og certificere Psykisk Førstehjælpere.

Siden 2014 har jeg afholdt kurser for private og offentlige virksomheder, HR afdelinger, rådgivere, sagsbehandlere, coaches og andre der i deres dagligdag arbejder med mennesker.

Vi kender til kurser i fysisk førstehjælp, og de fleste har sikkert på et eller andet tidspunkt været på et kursus, hvor vi har lært om aflåst sideleje, mund-til-mund osv.

Men hvad gør vi, når vi møder et menneske, der har brug for psykisk førstehjælp? Hvordan sikrer vi, at vi giver den rette hjælp, hvordan spotter vi et menneske i psykisk krise, hvordan møder vi et menneske, der lider af depression, angst, har stress eller anden psykisk lidelse?

Hver 5. dansker får på et tidspunkt en psykisk sygdom – jo tidligere de får hjælp, jo hurtigere kommer de sig. At yde psykisk førstehjælp er at hjælpe et menneske i psykisk nød videre til rette behandling på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Det er ikke terapi – det er hjælp og omsorg her og nu!

Kurset varer 2 dage og afsluttes med et certifikat, og alle deltagere modtager Psykisk Førstehjælps manualen, hvor man finder uddybende information om psykiske lidelser og kriser.

Hvis du er interesseret, så skriv til mig på info@henriettehagild.dk eller ring på tel.: 26286444

 

Share