Handelsbetingelser

Share

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER: Produkter og tjenester udbydes af Henriette Hagild, Ulvemosevej 2, 2960 Rungsted Kyst, CVR. 28449682

BETALING OG LEVERING: Du kan betale med Dankort, VisaDankort og Mastercard. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Emailadressen kan altid ændres enten ved at maile til mig på info@henriettehagild.dk eller rette den selv under “din profil”.

RETTIGHEDER: Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Henriette Hagild.
 Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Pernille Melsted.

PRISER & GEBYRER: Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

ABONNEMENTER: For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email. Der fremsendes kvittering for hvert træk og i hver kvittering oplyses, med dato, hvornår næste abonnementsperiode starter.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at bekræfte aftalen.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan når som helst opsige dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement på to måder:

  • På hver faktura findes et link til at opsige dit abonnement og klikker du hér, opsiges abonnementet øjeblikkeligt, og du vil ikke blive faktureret yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.
  • Du kan skrive til info@henriettehagild.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senest 5 hverdage før dit næste træk. Du kan altid se, hvornår dit næste træk er på din sidst modtagne faktura.

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT: Ønsker du at forny dit betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo. Du kan også skrive til info@henriettehagild.dk og opsige dit abonnement og tegne et nyt med det nye kort.

RETURRET: Der ydes 14 dages returret på fysiske produkter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på info@henriettehagild.dk og du vil få alle pengene tilbage.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

Melder du afbud til et kursus eller en workshop senere end 30 dage før afholdelse, refunderer vi dig 50% af den indbetalte pris. Ved afbud 30 dage eller mindre før afholdelse ydes ingen refusion. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

OPSIGELSE: Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@henriettehagild.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

KORTTYPER: Vi modtager Dankort, VisaDankort, American Express og MasterCard

PRIVATLIVSPOLITIK

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

GARANTI

Der ydes 2 års garanti på fysiske produkter

Share