1-1

Share

Psykoterapi

Personlige kriser, stress, depression og angst – jo tidligere du tager dig selv alvorligt og kommer i gang med behandling, jo hurtigere kommer du videre.

Læs mere om at gå i psykoterapi ved at klikke her. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 26 28 64 44 eller info@henriettehagild.dk

Du kan læse mere om priser på individuelle sessioner og kurser her

Angryweb_1672-01Stresscoaching

Er du ramt af stress eller føler du, at du er på vej til at blive det, er det meget vigtigt, at du får hjælp´. Jeg arbejder altid på kort og lang sigt. Indledningsvis er det vigtigt at få afstresset kroppen og sindet. Det er der gode redskaber, der kan hjælpe med, såsom mindfulness, og helt enkle råd til søvn og hvordan du kan strukturere din dag.

For at sikre, at stressen ikke kommer tilbage, skal der forandringer til. Forandringer, der holder på længere sigt. De forandringer arbejder vi også med at afdække og integrere i dit liv.

hegnMindfulness

Har du lyst til (eller brug for) at lære mindfulness, og foretrækker du at gøre det på egen hånd og ikke i en gruppe, kan jeg hjælpe dig i gang. Du lærer mest ved at gå i et forløb, hvor du kommer 3-5 gange, og mellem hvert møde træner du på egen hånd.

At lære at meditere er som at lære at løbe – du skal træne, ellers virker det ikke.

Share

Skriv et svar