Er du på kanten af stress?

Share

Er du på kanten af stress?. Men er du bange for at indrømme, at livet ikke er helt så nemt, som du gerne ville have det var? Er du blandt den store gruppe, der er virkelig rummende og forstående, når venner og familie går ned med stress og tager et break fra arbejdet? Måske kan du alt for godt forstå dem, fordi du kan genkende deres symptomer fra dig selv.

Alt for mange befinder sig på kanten af stress – de ved det godt, men erkendelsen er svær, og frygten for at virke svag og ude af kontrol er større end modet til at erkende stress.

Jeg taler med stressramte fra hele Danmark, jyder københavnere og fynboere, mænd og kvinder, forskellige aldre og vidt forskellig bagrund, job og uddannelse, og det er slående, hvor mange der længe har vidst, at der burde skulle ske en forandring – men gjorde intet…. De var var kanten af stress, og tippede over. De mærkede symptomerne, men ignorerede dem, og susede videre i de liv, de havde så travlt med ikke at mærke.

Jeg ved det er nemt at være bagklog, at kigge i bakspejlet og tænke, at man burde have gjort tingene anderledes. Det er nemt at slå sig selv i hovedet med fortidens uvidenhed, og det forandrer jo ingenting. Men det, der forandrer noget, er viljen til at gøre noget nu, hvis du er en af dem, der er på kanten af stress. Lige nu.

Symptomer på stress: træthed, sover dårligt om natten, tænker hele tiden, uro i kroppen, indre modstand / modvilje , irritabel, lettere til tårer, indesluttet. Oplever du noget af det her, er det en god idé at gøre noget ved det.

 

Share