Psykisk Førstehælp

Share

psykiskfoerstehjaelp_logo_hjerne_petroliumWith a license to ….

Skal du lære at yde Psykisk Førstehjælp?
Jeg er blevet certificeret instruktør i Psykisk Førstehjælp hos Psykiatrifonden, og har nu fået licens til at afholde og certificere Psykisk Førstehjælpere.

Vi kender til kurser i fysisk førstehjælp, og de fleste har sikkert på et eller andet tidspunkt været på et kursus, hvor vi har lært om aflåst sideleje, mund-til-mund osv.

Men hvad gør vi, når vi møder et menneske, der har brug for psykisk førstehjælp? Hvordan sikrer vi, at vi giver den rette hjælp, hvordan spotter vi et menneske i psykisk krise, hvordan møder vi et menneske, der lider af depression, angst, har stress eller anden psykisk lidelse?

Hver 5. dansker får på et tidspunkt en psykisk sygdom – jo tidligere de får hjælp, jo hurtigere kommer de sig. At yde psykisk førstehjælp er at hjælpe et menneske i psykisk nød videre til rette behandling på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Det er ikke terapi – det hjælp og omsorg her og nu!

Der er kurser i Psykisk Førstehjælp i København den 27. september 2014 og i Holstebro den 2. oktober 2014.

Det varer 2 dage og koster kr. 2500,-. Du afslutter som certificeret Psykisk Førstehjælper, får certifikat og en manual med hjem , hvor du finder uddybende information om psykiske lidelser og kriser.

Hvis du er interesseret, så skriv til mig på info@henriettehagild.

Share