Om Henriette

Share

______________________________________________________________

Mit udgangspunkt  er en interesse for de menneskelige ressourcer og samspillet mellem mennesker og de systemer vi deltager i, og jeg holder af at arbejde med mennesker, der ønsker sig et bedre liv og som ønsker at udvikle sig.

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og frit rum, hvor klienten er i fokus, hvor der er nærvær og tid til refleksion og indsigt.

Bagom:

Jeg er født i 1969 og bor i dag i Nordsjælland sammen med min kæreste og vores 2 børn.

Siden 2001 har jeg arbejdet som HR konsulent med coaching, undervisning og rådgivning, og har her høstet god erfaring i at kommunikere med forskellige mennesker på forskellige niveauer

I 2009 startede jeg selvstændig virksomhed, hvor jeg arbejder med terapi, coaching, supervision og undervisning i psykisk arbejdsmiljø.

Jeg er oprindeligt uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i København, og har i mange år arbejdet med marketing, salg og projektledelse.

I 2010 blev jeg uddannet ID-psykoterapeut på den 4 årige uddannelse på ID-Academy under Ole Vadum-Dahl. Uddannelsen er evalueret og godkendt i henhold til kvalitetskriterier, der er udarbejdet i et samarbejde mellem Socialministeriet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet.

Derudover er jeg uddannet gruppecoach på ID Academy, certificeret systemisk coach og supervisor på en 6 måneders uddannelse hos Human Touch,  hvor jeg også er uddannet  NLP Master. Jeg har gennem de sidste 25 år fulgt kurser og uddannelser i personlig og faglig udvikling hos blandt andet Silva, Byron Katie, Debbie Ford, Marianne Davidsen – Nielsen. Jeg har fulgt, og følger stadig, diverse meditationsforløb og meditation er en del af min daglige praksis.

Som medlem af Psykoterapeutforeningen er jeg underlagt foreningens etiske retningslinier, herunder selvfølgelig tavshedspligt.  Læs mere på www.psykoterapeutforeningen.dk

 

Share

Skriv et svar